maanantai 9. huhtikuuta 2018

Pikakommentti 10.4.2018: Savuava ase


Torjumalla myrkkykaasuterrorismin tutkinnan Venäjä ilmoittautui tämän sotarikoksen osapuoleksi. Sen toiminnalle ei ole muuta järkevää selitystä kuin se, että tutkinta paljastaisi Venäjän syyllisyyden tai osasyyllisyyden törkeyteen. Savuava ase on löytynyt. Se on Kremlissä. 

1 kommentti:

  1. Netti-Natosta apua propagandasotaan

    Tämän päivän 11.4.2018 Helsingin Sanomien nettiversiossa on juttu, jonka mukaan Lännen on perustettava eräänlainen Netti-Nato torjumaan Venäjän propagandahyökkäyksiä Jutussa käytetty USA:n entisen presidentin asiantuntija väitti, että Venäjä ei ratkaissut USA:n presidentinvaaleja, vaikka asiasta on parhaillaan käynnissä erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtama oikeudellinen selvitystyö. Mutta nyt itse asiaan.

    Netti-Nato voi todellakin toimia ensimmäisrnä rintamana, jos ja kun sille annetaan riittävät resurssit, se voi koordinoida ja kouluttaa väkeä vastaamaan Venäjän luomaan uhkaan. On muistettava, että totuus on aina ensimmäinen uhri sodassa. Meille on annettu jo ensimmäinen haaste, johon on vastattava ennen kuin on myöhäistä. Suomen armeijaan on jo perustettu tälläiset joukot, jotka samalla vastaavat valtionhallinon kohtaamiin haasteisiin ja erityisesti puolustusvoimien kohtaamiin haasteisiin. EU.lla on jo oma tietotekninen keskus Suomessa, jossa koulutetaan EU-tasoisten asioiden tietoturvaa.

    Niin kuin tuo amerikkalainen asiantuntija sanoo niin vastaamattomuus Venäjän uhkaan johtaa jopa siihen, että uhka voi jopa vaikuttaa asioihin siten, että jääkö demokratia henkiin länsimaisissa yhteiskunnissa.

    VastaaPoista