maanantai 29. tammikuuta 2018

Pikakommentti 29.1.2018: Trollien tervehdys

Syksyllä 1939 suomalaiset kommunistit kertoivat neuvostoliittolaisille tovereilleen, että puna-armeijan reippaat sotilaat ja uljas soittokunta otetaan vastaan Helsingin voitonparaatissa ilolauluin ja kukkakimpuin. Sitten syttyi talvisota ja O.W.Kuusisen hallitus kävi Terijoella kääntymässä.  Ja kävi niin kuin kävi.

Nyt Venäjän trollien suomalaiset kollegat ovat näemmä kertoneet nöyrimmästi käskijöilleen, että Sauli Niinistön murskavoitto presidentinvaalissa on pelastanut Suomen ikuisiksi ajoiksi Nato-johtoiseen pahuuden valtakuntaan joutumiselta. Uraa!  Vaalitulosiltana tätä ilosanomaa julisti myös melkoinen joukko siipiinsä saaneita presidenttiehdokkaita. 

Pian varmaan nähdään, kuka on meidän aikamme Kuusinen ja miten hänen nukkehallituksensa menestyy. 

3 kommenttia:

 1. Juu, huomasin saman seikan. Hassua siinäkin mielessä, että murskavoiton otti henkilö, joka nimenomaan ei katagorisesti sulje NATO-jäsenyyttä pois. Tämän kertoo jo yksinomaan sekin seikka, että NATO-jäsenyyttä gallupeissa kannattava osuus kansalaisista ei nimenomaan äänestänyt Torvaldsia. Ja ennen kuin minulle todistetaan, että NATO-jäsenyyttä kannattavat 20-30 prosenttia ivät äänestäneet lainkaan, on varsin johdonmukaista olettaa, että NATO-jäsenyyden kannattajien äänet menivät suurelta osin Niinistölle.

  VastaaPoista
 2. Ja lisättäköön vielä sen verran, että mikäli kansa siis Niinistöä äänestämällä äänesti Nato-jäsenyyttä vastaan, niin samalla logiikalla se sitten äänesti mm. vasemmistoa (ja sen Nato-vastaista kantaa) ja Kepua vastaan. Eli toisin sanoen "kansa" äänesti myös sekä hallitusta että oppositiota vastaan. joten Andersson, Rinne ja Sipilä erotkaa! Niin ja tietysti vielä oppositio sekä hallitus erotkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Olen joskus kutsunut joustavaa poliittista ja sotilaallista strategiaa parviälykkyydeksi. Siinä makrilliparvi kääntää yhtäkkiä suuntaa, kun iso valas uhkaa nielaista koko parven. Juuri näin pitää Suomen käyttäytytyä, jotta ei jouduttaisi Venäjän kitaan. Yhtenäisenä joukkona voimme torjua vaaran Venäjän lähentelyltä. Kohde muuttuu ja muuttaa muotoaan, jotta se olisi mahdollisimman epämääräinen iskun kohde.

  Parvi tarvitsee kuitenkin johtajan ja ennen kaikkea todellisen arvojohtajan, jolla on uskottavuutta ja oikeita visioita Suomen tulevaisuudesta. Varmasti on niin, että maan tulevaisuuden päättämisessä riittää haasteita, mutta ei kannata heittäytyä vaatimattomuuden ja juristerian kaapuihin. Venäjä ei sellaista arvosta, ja epämääräisyyttä pidetään heikkoutena idässä.

  Voimakkaisiin muutoksiin on varauduttava nyt ja tulevaisuudessa, jotta meillä olisi uskottavaa tulevaisuutta Euroopan kansojen perheessä. Siksi meidän on liityttävä Natoon heti.

  VastaaPoista